Snel advies of een offerte? Bel 0345-642262 of mail info@Vabru.nl
faq-2

Startersbegeleiding

Bent u net een onderneming gestart of denkt u erover om eigen ondernemer te worden? Dan bent u bij Vabru aan het juiste adres. Wij helpen u graag op weg om uw onderneming tot een succes te maken.

De beginnend ondernemer kent zijn startproblemen

Wie van plan is een eigen bedrijf te beginnen of wellicht al van start is gegaan, weet dat het een zeer aantrekkelijk idee is om eigen baas te zijn. Zelf rechtstreeks profiteren van de resultaten! Veel starters merken echter na korte of langere tijd dat ze deze expeditie iets te licht hebben opgevat. Bij onvoldoende voorbereiding zou het kunnen gebeuren dat door tegenvallende resultaten niet aan alle verplichtingen kan worden voldaan. Of dat de start te voorzichtig is ingezet waardoor alsnog allerlei investeringen moeten worden gedaan. Schakel Vabru in en voorkom een valse start.

Het ondernemingsplan, blauwdruk voor succes

Eerste voorwaarde voor succesvol ondernemen is een degelijk ondernemingsplan. Een goed overzicht van de mogelijkheden en onmogelijkheden, gekoppeld aan de financiële consequenties. Prettig voor uzelf, onontbeerlijk voor belanghebbende derden. Een goed doortimmerd ondernemingsplan geeft hun een beeld van waar u èn zij aan beginnen! Zij zullen alleen met u in zee gaan als ze voldoende vertrouwen in u hebben. Een goed ondernemingsplan betekent een goede start.

Direct contact opnemen?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

0345-642262
info@vabru.nl

Overstapservice

Gaat u graag met ons in zee, maar
hebt u al een administratiekantoor?
Geen probleem! Wij zorgen voor een
soepele overdracht.

Persoonlijk contact
Inleven in uw situatie
Concreet advies
Begrijpelijke taal
Onze kennis is altijd up to date
Scherpe tarieven

Administratiekantoor Vabru B.V.

Energieweg 13F  4143 HK Leerdam

0345-642262