Snel advies of een offerte? Bel 0345-642262 of mail info@Vabru.nl
disclaimer23

Disclaimer

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van de website van Administratiekantoor Vabru B.V. de grootst mogelijke zorgvuldigheid is betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie onvolledig is, na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Administratiekantoor Vabru B.V. is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze site en er kunnen ook overigens aan de site geen rechten worden ontleend. Administratiekantoor Vabru B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.

Copyright

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Administratiekantoor Vabru B.V. is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

Aansprakelijkheid

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten. Wij hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Het is niet toegestaan deze site te framen. Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van of naar deze site.

Merken

Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van Administratiekantoor Vabru B.V. , tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van Administratiekantoor Vabru B.V. is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

Administratiekantoor Vabru B.V.

Energieweg 13F
4143 HK Leerdam

0345-642262
info@Vabru.nl