Snel advies of een offerte? Bel 0345-642262 of mail info@Vabru.nl
financiele-admiqwqw

Veel gestelde vragen

Hieronder vindt u een klein overzicht met de meest gestelde vragen en onze antwoorden daarop.

Wat kan Vabru voor mij als ondernemer betekenen?

Vabru is specialist op financieel en fiscaal gebied. We blijven op de hoogte van de jaarlijkse wijzigingen in de belastingwetgeving. Zo ontlast Vabru u als ondernemer van administratieve taken en zorgen we voor financieel voordeel.

Ik ben een ondernemer. Heb ik wel een administratiekantoor nodig?

Ja, want ook ondernemers hebben een financiële administratie en zijn belasting verschuldigd. Juist voor eenmanszaken zijn veel fiscale voordelen weggelegd. Maar die moet u dan wél kennen. Het in de arm nemen van een administratiekantoor kunt u zien als een waardevolle investering: Vabru  zorgt ervoor dat uw onderneming gebruik kan maken van alle belastingvoordelen. Ook kunnen we u helpen bij het efficiënter verwerken van uw administratie.

Wat vindt de Belastingdienst ervan dat ik een administratiekantoor heb?

Als ondernemer kunt u ervan uitgaan dat de Belastingdienst meer vertrouwen heeft in een aangifte die is ingevuld door een administratiekantoor, dan in een aangifte van de ondernemer zelf. Niet alleen is de kans op controle door de Belastingdienst kleiner als een administratiekantoor uw belastingzaken regelt, u hoeft zich er ook geen zorgen meer om te maken.

Wat kost het aanvragen van een offerte van een administratiekantoor?

Het aanvragen van een offerte voor uw boekhouding is gratis. 

Ben ik na het aanvragen van een offerte verplicht om met Vabru in zee te gaan?

Nee, het aanvragen van een offerte verplicht u tot niets.

Waar kan Vabru mij als ondernemer mee helpen?

We hebben verschillende administratieve diensten zoals hulp bij de administratie, jaarrekening, belastingaangifte, salarisadministratie en startersbegeleiding. Meer informatie hierover vind je hier.

Werkt Vabru met vaste prijsafspraken of op uurbasis?

Wij werken met prijsafspraken of op uurbasis. Net zoals u wenst. Als u met vaste prijsafspraken werkt dan heeft dat als voordeel dat u nooit voor verrassingen komt te staan. En werkt u liever op uurbasis omdat de werkzaamheden per maand nogal kunnen variëren, dan is dat ook prima.

Welke eenmalige gegevens moet ik aanleveren voor het opstarten van mijn boekhouding?

Wij vragen alle benodigde gegevens van u op, zodat het u weinig tijd en moeite kost. U ontvangt van ons een overstapformulier waar alle gegevens en documenten in staan die wij van u nodig hebben. Met deze informatie kunnen wij binnen 48 uur aan de slag met uw boekhouding. Indien u dit wenst nemen wij contact op met uw huidige administrateur of accountant, om uw gegevens naadloos aan te sluiten.

Met welke software werkt Vabru?

Loket.nl, Unit 4, Twinfield, Snelstart, Exact Online

Hoe en wanneer kan ik mijn cijfers zien?

U ontvangt iedere maand een rapportage met uw financiële cijfers en openstaande posten van de maand ervoor. Hierdoor kunt u als ondernemer altijd worden geïnformeerd over de financiële positie van uw bedrijf. Via de online portal heeft u altijd online inzicht in de door u geüploade boekingsstukken en kunt u oude documenten indien nodig inzien.

Kan ik bellen/ mailen met vragen over mijn administratie en hoe snel mag ik een antwoord verwachten?

Overstappen kan op ieder moment. Als u beslist om klant te worden bij Vabru, ontvangt u van ons een overstapformulier met de gegevens die wij nodig hebben. Hiermee wordt veilig gesteld dat de administratie naadloos aansluit bij uw behoefte. Indien u wenst kunnen wij het proces afstemmen met uw bestaande accountant of eerdere administrateur. Met bovenstaande informatie kunnen wij binnen 48 uur met uw administratie aan de slag.

Hoe lever ik mijn boekingsstukken aan?

Digitaal of gewoon fysiek, dat maakt voor ons niet zoveel uit. Zo lang het maar volledig is, dan kunnen wij er mee aan de slag.

Andere vraag?

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een berichtje of neem telefonisch contact met ons op.

Direct contact opnemen?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

0345-642262
info@vabru.nl

Persoonlijk contact
Inleven in uw situatie
Concreet advies
Begrijpelijke taal
Onze kennis is altijd up to date
Scherpe tarieven

Administratiekantoor Vabru B.V.

Energieweg 13F  4143 HK Leerdam

0345-642262